De mogelijkheden

Omdat net als ieder mens ook zijn thuis uniek is, is een interieuradvies maatwerk. De onderstaande opties zijn een indicatie van de mogelijkheden en kosten. Uiteraard is er daarnaast nog veel meer mogelijk. Mocht je hierover meer willen weten, neem dan gerust even contact op.

 

ADVIES AAN HUIS
Lukt het niet om de juiste sfeer in huis te krijgen of jullie diverse stijlen te combineren tot een mooi geheel?
Tijdens het advies aan huis bespreken we in 2 uur alle interieur wensen en problemen. Deze kunnen gaan over indeling, sfeer, kleur en verlichting of aankopen voor het huis. Door middel van een aantal schetsen laat ik zien wat de mogelijkheden zijn.

Tarief €75,= per uur met een minimum van 2 uur

 

KLEURADVIES
Kleur is een prachtig middel om een ruimte of de sfeer daarin te beïnvloeden. Bij kleuren denken de meeste mensen direct aan verf maar in een kleuradvies kijken we naar het complete plaatje en daarbij gaat het dus ook over behang, vloeren, raambekleding en accessoires. Voor een kleuradvies kom ik bij je thuis en maak een plattegrond met kleurnummers en evt. stalen zodat alles duidelijk is voor de uitvoering van het plan.

Tarief €220,= per ruimte, maximale duur 2,5 uur

 

INTERIEURONTWERP 
Verbouwen, verhuizen of wil je het helemaal anders? Dan is een interieurontwerp op maat wat je nodig hebt.
Iedere opdracht begint met een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek analyseren we samen de wensen, de ruimte(s) en de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek stel ik een plan van aanpak en offerte op. Na een akkoord ga ik verder aan de slag. Een compleet interieurontwerp bestaat uit:

  • een 2D plattegrond op schaal met meubelindeling
  • een moodboard voor sfeer en kleur
  • een product voorstel
  • de eindpresentatie

Start tarief €650,= per ruimte

Het is mogelijk om dit advies uit te breiden met een 3D visualisatie.

 

LICHTPLAN

Verlichting is één van de belangrijkste onderdelen van het interieur maar ook direct de moeilijkste. Wanneer je gaat (ver)bouwen kun je de verlichting geheel aanpassen naar de woonsituatie maar ook zeker binnen een bestaand interieur is er veel mogelijk. In een lichtplan houd ik rekening met lichtinval, functie en sfeer van de specifieke ruimte. Aan de hand van de plattegrond met meubel indeling maak ik een lichtplan met armaturen voorstel.

Start tarief €450,= per ruimte.

 

MEUBELS OP MAAT

Ondanks het enorme aanbod van meubels zijn er toch situaties waarin een kant-en-klaar meubelstuk niet mogelijk is. Door de plaats, bijvoorbeeld een lastige hoek, of de specifieke wensen, denk aan de indeling van een kast, is een meubelstuk op maat dan de oplossing. Door middel van de materiaalkeuze kunnen we de kosten van dit maatwerk controleren. Ik werk met een goede, betrouwbare meubelmaakster die het ontwerp desgewenst kan uitvoeren.

Prijs op basis van offerte.

 

KENNISMAKINGSGESPREK

Voorafgaand aan een interieurontwerp, lichtplan of maatwerk kom ik langs voor een kennismakingsgesprek. Doel van dit gesprek is niet alleen inzicht krijgen in de situatie, wensen en eisen maar ook om te zien of er een klik is.  Wanneer het over je huis gaat dan is het belangrijk dat je dat project aangaat met iemand die je begrijpt, qua smaak op hetzelfde niveau zit en waarbij je een prettig gevoel hebt. Omdat ik tijdens dit gesprek al veel informatie geef, de ruimte opmeet en fotografeer, reken ik voor dit gesprek €75,=. Wanneer je na ontvangst van mijn offerte mij de opdracht gunt,  wordt dit bedrag weer in mindering gebracht op het totaal.

 

Indien gewenst is het altijd mogelijk om hulp of begeleiding van JO & CO in te schakelen bij de realisatie van het advies of ontwerp.

De genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. reiskosten a €0,30 per km. Geen reiskosten binnen 20km van Santpoort-Noord.