Over JO

JO & CO is opgericht door mij, Jolanda Böhm, vanuit een eerder opgezet bedrijf ( Styled to Dine ) waarin ik mij al bezig hield met het stylen van DSC05279
thema feesten. Omdat ik ook de praktische en technische kant van het interieurontwerpen wilde beheersen ben ik een opleiding binnenhuisarchitectuur gaan volgen waarna in 2011 JO & CO interieur een feit werd.

Op televisie en in de bladen zie je de mooiste huizen. Vaak vraag ik mij dan af wie daar woont en in hoeverre er rekening is gehouden met de manier van wonen. Natuurlijk moet het er voor de opnames opgeruimd uitzien maar als je verder kijkt dan zie je een hoop dingen die in het dagelijkse leven vaak helemaal niet zo praktisch zijn. Door materiaal of kleurgebruik maar ook door indeling.
Je zithoek aan de achterkant van het huis zodat je op de tuin uitkijkt is inderdaad prachtig. Wanneer dit betekent dat de eettafel dan voor komt te staan en daarmee ver weg van de keuken moet je je afvragen of dit de juiste keuze is. Dagelijks met de borden en pannen door de woonkamer lopen en alle ‘gevaren’ op die route kan uiteindelijk meer frustratie opleveren dan het uitzicht op de tuin goedmaakt.

Mijn adviezen hebben altijd de bewoners en de manier waarop zij in hun huis leven als uitgangspunt. Ieder ontwerp heeft daarom een praktische basis die aangevuld wordt met mooie producten en materialen, uitgekiend kleurgebruik en verrassende oplossingen. Het doel is altijd een interieurontwerp of advies te maken dat het optimale uit een huis haalt en alle wensen van de opdrachtgever beantwoord, zelfs die waarvan ze zich niet bewust waren. Je huis moet tenslotte DE plek zijn waar je kunt ontspannen en leven en je niet het gevoel geven in een showroom te zijn.

Wil jij ook zo’n plek? Neem dan contact met mij op via dit formulier , mail naar info@jo-co.nl of bel 06-14 110 170.

 

Hartelijke groet,

Jolanda Böhm
JO & CO Interieur bns-crisp-leden-kleur