jo en co interieur

Indelingsontwerp

Posted on Posted in Indeling, Interieuradvies

De nieuwe eigenaren van dit pand waren gevallen voor de ligging en de buitenkant. De binnenkant echter was zwaar verouderd en erg onpraktisch. Er moest dus een ontwerp komen voor een nieuwe indeling met als eis dat het geheel een strakke, moderne look kreeg en de verbouwing binnen het krappe budget gerealiseerd kon worden. Dit laatste betekende dat de functies zoveel mogelijk op hun bestaande plek moesten blijven.

Als eerste heb ik de keuken richting de woonkamer geopend en de open trap ingepakt. Door een stuk van de hal bij de woonkamer te betrekken ontstaat er meer openheid en worden de looproutes logischer. De schuifdeuren naar de trap en de ontstane trapkast zijn naast sfeervol ook erg praktisch, zij nemen geen ruimte in voor het openen/sluiten. De openslaande deuren met glazen panelen vanuit de hal zorgen ervoor dat de zichtlijn optimaal is wat een ruimtelijk gevoel geeft.

 

Soest

jo en co interieur

jo en co interieur

jo en co interieur

jo en co interieur