Over JO

Veel mensen vinden het moeilijk om zich vanaf een bouwtekening of lege ruimte een voorstelling te maken van alle mogelijkheden. Op tekening lijkt het best groot maar is dat ook echt zo? Wat is de beste maat en plek voor de bank, waar laten we al onze spullen en hoe krijgen we alles goed en gezellig verlicht?

JO & CO interieur is opgericht door mij, Jolanda Böhm. Omdat ik naast mooie interieurs maken ook de praktische en technische kant van het interieurontwerpen wilde beheersen ben ik een opleiding binnenhuisarchitectuur gaan volgen waarna in 2011 JO & CO interieur een feit werd.

JO&CO joenco jo en co interieur

Het uitgangspunt in al mijn adviezen zijn de bewoners en de manier waarop zij in hun huis leven. Ieder ontwerp heeft daarom een praktische basis die aangevuld wordt met mooie  producten en materialen, uitgebalanceerd kleurgebruik en verrassende oplossingen. Het doel is altijd een interieurontwerp te maken dat het optimale uit een ruimte haalt en alle wensen van de opdrachtgever beantwoord, zelfs die waarvan ze zich niet bewust waren.

Een verhuizing en/of verbouwing is voor de meeste mensen een stressvolle onderneming. Om deze periode leuker en makkelijker te maken ontzorg ik mijn klanten en begeleid ik de realisatie van het interieur. Een team van zelfstandige, ervaren professionals en bedrijven zoals schilders, stukadoors, elektriciens en meubelmakers waarmee ik graag werk, zorgt ervoor dat het plan precies wordt uitgevoerd zoals bedacht. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is de laatste dozen uitpakken en de nieuwe bank uitproberen. DE plek waar je kunt ontspannen, werken en leven en die je niet het gevoel geeft in een showroom te zijn.

Wil jij ook zo’n plek? Neem dan contact met mij op via dit formulier , mail naar info@jo-co.nl of bel 06-14 110 170.

 

Jolanda Böhm
JO & CO Interieur

BNS Crisp, beroepsvereniging nederlandse interieurstylisten