Over JO

Veel mensen vinden het moeilijk om zich vanaf een bouwtekening of lege ruimte een voorstelling te maken van alle mogelijkheden. Op tekening lijkt het best groot maar is dat ook echt zo? Wat is de beste maat en plek voor de bank, waar laten we al onze spullen en hoe gaan we dat alles regelen naast werk, sport en (klein) kinderen?

JO & CO interieur is opgericht in 2011. Omdat ik naast mooie interieurs maken ook de praktische en technische kant van het interieurontwerpen wilde beheersen heb ik, na een stylingsopleiding en diverse cursussen, een opleiding binnenhuisarchitectuur gevolgd. Door die opleiding en de nodige eigen verbouwervaringen heb ik een goed bouwkundig inzicht en schakel ik makkelijk met vakmensen uit de bouw. Mijn toegevoegde waarde waarmee ik mij onderscheid van collega’s.

JO&CO joenco jo en co interieur

Het uitgangspunt in al mijn adviezen, los van de ruimte, zijn mijn opdrachtgevers en de manier waarop zij in hun huis leven. Ieder ontwerp heeft daarom een praktische basis die, aangevuld met een mix van mooie materialen, rust door verfijnd kleurgebruik en het gebruik van hoogwaardige producten, een verrassend geheel vormt. Mijn doel is altijd een interieurontwerp te maken dat het optimale uit een ruimte haalt en alle wensen van de opdrachtgever beantwoord, zelfs die waarvan ze zich niet bewust waren.

Een verhuizing en/of verbouwing is voor de meeste mensen een stressvolle onderneming. Om deze periode leuker en makkelijker te maken ontzorg ik mijn klanten en begeleid ik de realisatie van het interieur. Een team van ervaren professionals zoals schilders, stukadoors, elektriciens en meubelmakers waarmee ik regelmatig werk, zorgt ervoor dat het plan precies wordt uitgevoerd zoals bedacht. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is de laatste dozen uitpakken en de nieuwe bank uitproberen. DE plek waar je kunt ontspannen, werken en leven en die je past als een jas.

Wil jij ook zo’n plek of meer weten? Neem dan contact met mij op via dit formulier , mail naar info@jo-co.nl of bel 06-14 110 170.

Jolanda Böhm
JO & CO Interieur

BNS Crisp, beroepsvereniging nederlandse interieurstylisten