Nieuws

Tegels voor het hele huis

JO en CO interieur kleur advies Haarlem

Overal tegels…

Ken je dat? Ben je met iets bezig en ineens kom je het overal tegen en lijkt de wereld er wel vol van. Dat had ik dus afgelopen week. Het begon met een workshop badkamer ontwerpen en inspiratie bij Mosa in Amsterdam. Te midden van de mooiste Mosa tegel collecties een badkamerontwerp mogen maken en weer even helemaal up-to-date komen met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Heerlijk! Wist je trouwens dat Mosa een Nederlands bedrijf is, over de hele wereld ingeschakeld wordt bij de meest toonaangevende architectonische projecten, in Nederland produceert en dat volledig cradle to cradle doet? Een Nederlands product om trots op te zijn dus.

Maar goed, daar begon het dus. En toen kwam ik op de Design District. Tussen alle prachtige stands ineens opvallend veel…tegel merken. MET mooie collecties! En sindsdien zie ik op internet ook overal tegels. Ronde tegels, honingraad vorm tegels (DE trend, de hexagon), prachtige moza├»eken en patronen, tegels met een metaal finish, bijzondere marmersoorten. Het is er allemaal.

Een overzicht van de trends

Dat jij daar door de bomen het bos niet meer ziet snap ik goed. Daarom hier nu een kleine greep uit al dat moois. Wellicht een mooi aanknopingspunt voor jou om mee aan de slag te gaan. Of je laat mij iets moois voor je ontwerpen.

Tegels met een groot dessin. Maak het helemaal van jou door diverse dessins te mixen. Leuke restverwerking! vlnr: stonesource/pophamdesign/nb
Tegels met een groot dessin. Maak het helemaal van jou door diverse dessins te mixen. Leuke restverwerking! vlnr: stonesource/pophamdesign/nb
Tegels met een geometrisch dessin. Leuk om je eigen patroon mee te maken. vlnr: pophamdesign/davidpompa/mutina
Tegels met een geometrisch dessin. Leuk om je eigen patroon mee te maken. vlnr: pophamdesign/davidpompa/mutina
De specials. Voor het WOW effect.
De specials. Voor het WOW effect. vlnr:okinawacolours/dustjacket/thestylefiles
Tegels met een twist. Een grote print of gekleurde voeg. Beide met een groots effect. vlnr: nb/designsheppard

En, iets wijzer geworden? Ik ben reuze benieuwd waar jouw voorkeur naar uitgaat dus laat het me vooral weten in een reactie onder dit bericht.

Een gedachte over “Tegels voor het hele huis

  1. Mosa klinkt als een mooi product. Gave foto’s ook. Ik word er helemaal blij van. Grappig hoe dat werkt, als je ergens op focust, zie je het op een gegeven moment overal terug. Ik vind die zilverkleurige wandtegels (dustjacket?) erg mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *