De grote verbouwing van Robert & Mireille

Nadat de bovenverdieping al eens flink onder handen genomen was, was het nu tijd om de begane grond op de schop te nemen. De krap aanvoelende ruimte moest geopend en vergroot worden. Een flinke operatie waarbij moet de fundering en dragende constructie opgevangen werd. Dit maakte het mogelijk om de woonkamer en keuken open te breken en deĀ  2,5m meer lengte van de deels glazen uitbouw zorgen voor een lichte, open ruimte.

De keuken werd verplaatst van de achter- naar de voorkant van de woning. Het zwart van de keukenfrontjes wordt verzacht door de hexagon tegels en het houten blad van de bar.

De grote wens voor een pelletkachel kon gerealiseerd worden en verwarmd, door deze te plaatsen tussen eettafel en zithoek de hele ruimte aangenaam. In de ruime, licht zithoek kwam een comfortabele hoekbank met chaise longue en geeft het behang achter de bank diepte en sfeer.

JO&CO interieur interieurontwerp

JO&CO interieur interieurontwerp

JO&CO interieur interieurontwerp

JO&CO interieur

JO&CO interieur interieurontwerp