IndelingInterieuradviesInterieurontwerpKleurMake-over

De grote verbouwing van Robert & Mireille

JO&CO interieur interieurontwerp

Nadat de bovenverdieping al eens flink onder handen genomen was, was het nu tijd om de begane grond op de schop te nemen. De krap aanvoelende ruimte moest geopend en vergroot worden. Een flinke operatie waarbij de fundering en dragende constructie aangepast moesten worden. Deze ingrepen maakten het mogelijk om de woonkamer en keuken open te breken. De  2,5m extra lengte van de deels glazen uitbouw zorgt voor een lichte, open ruimte.

De keuze voor een zwarte keuken was snel gemaakt. Om het effect van al de zwarte oppervlaktes te verzachten, wordt de spatwand voorzien van lichtgrijze hexagon tegeltjes en krijgt de bar een houten blad. De glazen hanglampen boven de bar maken het geheel af.

JO&CO interieur interieurontwerp

De favoriete plek in huis, de zithoek, verplaatst worden naar de nieuwe uitbouw. De grote wens voor een pelletkachel kon gerealiseerd worden en verwarmd, door deze te plaatsen tussen eettafel en zithoek de hele ruimte aangenaam. In de ruime, licht zithoek kwam een comfortabele hoekbank met chaise longue en geeft het behang achter de bank diepte en sfeer. De bestaande lampen worden in het lichtplan opnieuw gebruikt en aangevuld met enkele wandlampen en inbouwspots waardoor er voldoende functioneel en sfeer licht is en de hele ruimte goed verlicht is.

JO&CO interieur interieurontwerp

 

JO&CO interieur interieurontwerp

 

JO&CO interieur