BadkamerontwerpIndelingInterieuradviesInterieurontwerpKleur

Update van een jaren ’30 woning

Jaren 30 woning na verbouwing

Het interieur van deze 30-jaren midden woning was na 1975 niet meer aangepakt en zwaar verouderd. Op papier had de woning meer dan genoeg ruimte alleen kwam dat in het huis zelf niet naar voren. De nieuwe eigenaren wilden naast een licht en modern interieur ook een ruimtelijk gevoel creëren. De bad- en slaapkamer moesten een echt hotel uitstraling krijgen.

Allereerst zijn we goed gaan kijken naar de indeling. Welke woonfuncties worden het meest gebruikt en hoe gaan we de indeling en routing daaraan aanpassen. Door het maken van een kleine uitbouw waarmee de woonkamer verlengd werd, kon de open keuken gecreëerd worden. De nieuwe kozijnen zijn kamerhoog en brengen het daglicht ver de kamer in.

 

jaren-30 woning na verbouwing

Per verdieping is er naar de indeling gekeken en is er een ontwerp voor de keuken en de badkamer gemaakt. Door het moodboard als basis voor de hele woning te gebruiken maar voor de slaap- en badkamer het  kleurgebruik iets donkerder te maken, vormt het totale interieur één geheel. De samenwerking beviel de bewoners zo goed dat JO&CO ook ingeschakeld werd om de inkopen van het meubilair en sanitair voor het rekening te nemen.

jaren-30 woning na verbouwing

jaren-30 woning na verbouwing badkamer

jaren-30-woning-voor-verbouwing-web